Salut! Sunt Andre din Brasov, am 21 ani si lucrez in domeniul unghiutelor de aproximativ 1 an si jumatate . Aici puteti viziona diverse modele pentru inspiratie, articole interesante cu/despre unghii, tutoriale facute de mine pentru cele ce nu cunosc aceasta tehnica si multe altele. Pentru cele interesate aplic unghii tehnice, tips sau constructie cu gel cu materiale de calitate la domiciliul meu. Puteti vedea poze pentru a va convinge, la sectiunea "Produsele mele".

Va astept cu prietenie pe id-ul de mess: unghii_andre sau pentru mai multe informatii la 0751 336 487.

Pupici :)

luni, 10 mai 2010

13 martie 2010 - work shop, tema "primavara"

Datorita acestui mini curs, am invatat sa trasam dungi drepte si subtiri, sa imbinam culorile pentru un aspect frumos, diferite tehnici pentru floricele, degradeuri si multe altele.

Iupiii, prima mea diploma la capitolul "design"



2 comentarii:

  1. wow! felicitari! nu stiam ca esti specialista cu"acte in regula" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari ptr unghii!! dar fara sa fiu rea,faptul ca are o diploma ca stie sa faca flori 3d asta nu inseamna ca este "specialista cu"acte in regula" :) ":))))))))) pana la a desena si a face desene trebuie sa ai diploma ca ai si invatat pasii corecti ptr a pune corect unghii in primul rand ca mai apoi sa le si poti desena:P dar oricum face treaba buna si asa..doar expresia era cam mult:))

    RăspundețiȘtergere