Salut! Sunt Andre din Brasov, am 21 ani si lucrez in domeniul unghiutelor de aproximativ 1 an si jumatate . Aici puteti viziona diverse modele pentru inspiratie, articole interesante cu/despre unghii, tutoriale facute de mine pentru cele ce nu cunosc aceasta tehnica si multe altele. Pentru cele interesate aplic unghii tehnice, tips sau constructie cu gel cu materiale de calitate la domiciliul meu. Puteti vedea poze pentru a va convinge, la sectiunea "Produsele mele".

Va astept cu prietenie pe id-ul de mess: unghii_andre sau pentru mai multe informatii la 0751 336 487.

Pupici :)

vineri, 20 noiembrie 2009

Tendinte gel/acryl

Unghiile construite din gel sau acryl, in tendinte


De cele mai multe ori, in topul barbatilor pe un loc fruntas sunt unghiile, atunci cand vor sa vada cat de mult se ingrijeste o femeie. Unghiile naturale, acoperite doar cu un strat de lac transparent, nu vor fi niciodata criticate, insa acum manichiura a evoluat atat de mult incat ar fi pacat sa ne rezumam doar la unghiile asa zise normale.

Toamna aceasta ne surprinde cu noutatile din manichiura si ne ofera o bogata gama de culori, forme si materiale pentru care putem opta intr-un salon bine pus la punct. Atunci cand unghia naturala nu este rezistenta, singura optiune pentru maini de invidiat consta in aplicarea unghiilor false. Sunt doua metode de aplicare a extensiilor de unghii: gel si acryl.

In Romania cele mai multe saloane prefera metoda de aplicare cu gel. Pe de alta parte, tehnicianul si trainer al Academiei New Nails, Anton Iryna, recomanda acrylul, pentru ca ofera mai multe posibilitati de lucru. Cu ajutorul acrylului, cunoscut in termeni populari si ca portelan sau rasina se pot crea diverse forme extravagante cum ar fi Stilet si Edge. Tot acrylul ajuta la crearea celor mai deosebite modele, precum tehnica de modelare 3D sau fonduri in degrade. Avantajele acrylului constau in faptul ca se usuca la aer si se indeparteaza prin topire.

Singurul inconvenient este acela ca in timpul aplicarii degaja un miros puternic, considerat de unele cliente, neplacut, care este si toxic.
Gelul are avantajul ca nu miroase in timpul aplicarii, dar se usuca la razele UV, care dau senzatia de ardere a unghiilor. Gelul se indeparteaza prin pilire.
Forme si culori in voga
Forma finala a unghiilor poate fi patrata, ovala, oblica, ascutita-stilet sau Edge. Acea forma extrem de ascutita care pare ciudata confera mainii multa eleganta si suplete, cu conditia ca forma unghiilor naturale sa se preteze la aceasta forma de extensii. Dar cele mai utilizate sunt unghiile ovale, care se potrivesc majoritatii femeilor.
In 2009, noul trend este forma Edge, care apartine Valentinei Denisenko din Ukraina. Anton Iryna spune ca forma a avut un impact pozitiv asupra clientelor, pentru ca acest fel de unghii sunt foarte rezitente, comode, deosebite si elegante.

In acest sezon se poarta culorile tari in combinatii variate: galben, portacaliu, verde aprins, toate nuantele de mov, bleu-marin, albastru inchis sau negru. Nu sunt excluse nici culorile pastelate, dar acestea sunt recomandate mai degraba in sezonul cald.

Pictura manuala este si va ramane la rang inalt atunci cand vorbim despre manichiura cu clasa. Specialistul spune ca in aceasta perioada pictura artistica pe unghii este ridicata la nivel de arta si face diferenta atunci cand vrei sa te remarci. Dintre tipurile de pictura, Iryna, care a invatat aceasta meserie la Odessa si Kiev, foloseste pictura clasica si pictura chinezeasca.

De asemenea, se folosesc si diverse aplicatii pe extensiile de unghii, dar si in interiorul unghiei, tehnica numita „aquarium effect”. Se pot aplica pene, flori uscate, foita de aur sau argint, glitter, scoici pisate, dantela, cristale in diferite forme si marimi.
Rezista pana la patru luni
Unghiile false se intretin in principiu la trei/patru saptamani si rezista pana la patru luni, dupa care se recomanda reconstructia lor. Costurile variaza foarte mult, in functie de calitatea materialelor folosite, de complexitatea modelului, de forma unghiilor si de calitatea artistica a lucrarii realizate. Preturile se situeaza intre 100 si 500 lei.
Pentru 500 de lei si munca depusa este de aproximativ sase ore de lucru, timp in care se folosesc tehnicile combinate, cristale Swarowski si un inel construit din acryl cu acelasi design al unghiilor. Pentru intretinere, costurile variaza intre 50 si 100 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu