Salut! Sunt Andre din Brasov, am 21 ani si lucrez in domeniul unghiutelor de aproximativ 1 an si jumatate . Aici puteti viziona diverse modele pentru inspiratie, articole interesante cu/despre unghii, tutoriale facute de mine pentru cele ce nu cunosc aceasta tehnica si multe altele. Pentru cele interesate aplic unghii tehnice, tips sau constructie cu gel cu materiale de calitate la domiciliul meu. Puteti vedea poze pentru a va convinge, la sectiunea "Produsele mele".

Va astept cu prietenie pe id-ul de mess: unghii_andre sau pentru mai multe informatii la 0751 336 487.

Pupici :)

vineri, 20 noiembrie 2009

Maini reci . .

Tratament naturist manichiura pentru maini reci

Foarte multe persoane se plang de faptul ca au in permanenta mainile reci. Cauza fiind de cele ma multe ori o circulatie proasta a sangelui.
Un bun tratament naturist pentru aceasta afectiune sunt baile cu infuzie de obligeana.
Radacinile de obligeana se adauga in apa rece si se lasa sa stea peste noapte. Dimineata se da amestecul in clocot si se lasa cinci minute in repaos.
Dupa aceea se pune fiertura intr-un castron si se baga mainile timp de 20 de minute. Se recomanda sa fie cat mai fierbinte.
Un alt tratament pentru mainile reci este masajul cu un amestec de ulei de rozmarin si ulei de piper negru, cate 3 picaturi si 1 lingura de ulei de migdale sau de masline. Amestecul acesta se incalzeste usor inainte si se maseaza bine mainile si incheieturile.
La fel de folositoare pot fi comprsele alternate cu apa calda si rece, cele calde fiind tinute de 3 ori mai mult decat cele calde. Asemenea dusurilor scotiene acesta metoda pune sagele in miscare incalzind mainile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu