Salut! Sunt Andre din Brasov, am 21 ani si lucrez in domeniul unghiutelor de aproximativ 1 an si jumatate . Aici puteti viziona diverse modele pentru inspiratie, articole interesante cu/despre unghii, tutoriale facute de mine pentru cele ce nu cunosc aceasta tehnica si multe altele. Pentru cele interesate aplic unghii tehnice, tips sau constructie cu gel cu materiale de calitate la domiciliul meu. Puteti vedea poze pentru a va convinge, la sectiunea "Produsele mele".

Va astept cu prietenie pe id-ul de mess: unghii_andre sau pentru mai multe informatii la 0751 336 487.

Pupici :)

vineri, 20 noiembrie 2009

Unghii rezistente iarna!

Chiar daca frigul inca nu si-a facut aparitia, suntem deja la jumatatea lunii noiembrie asa ca, v-am pregatit cateva trucuri pentru a avea unghii rezistente in sezonul rece:

-mainile sunt afectate de vant, frig si schimbarile bruste de temperatura. Acesti factori influenteaza aspectul pielii, facand-o sa fie lipsita de stralucire. Poti pastra aspectul catifelat al mainilor tale daca le ingrijesti zilnic. Epiderma mainilor este fina si foarte fragila. In plus ea contine putine glande seboreice care favorizeaza producerea unui film protector natural. Detinand factori de hidratare naturala cu putere scazuta, de 4-5 ori mai slabi decat cei ai fetei, epiderma mainilor necesita o hidratare permanenta. Folosirea produselor de ingrijire compenseaza aceasta lipsa naturala de hidratare si incetineste ritmul imbatranirii mainilor. Crema de maini contine activi hranitori, cum ar fi glicerina, care creeaza un film protector la suprafata pielii, emolienti, ca nalba, si extras de lamie care albeste mainile. Utilizata zilnic, ea confera pielii suplete si catifelare.


- nu iesi din casa fara manusile din lana, deoarece gerul le va "macina" usor dar sigur!

-In absenta bailor de parafina efectuate in saloanele de frumusete si intretinere, realizeaza-ti acasa un program special de ingrijire a mainilor, bazat pe uleiul de parafina, cel din germeni de grau sau samburi de migdala dulce. Aceste uleiuri hranitoare iti vor transforma, intr-o singura noapte, manile crapate intr-unele de top model. Aceste uleiuri sunt indicate mai ales in cazul in care ai pielea uscata, deshidratata sau cuticule pronuntate. Aceasta ingrijire regeneratoare iti va conferi o senzatie de confort, luminozitate si lejeritate a pielii.

Pentru a incepe acest program, spala-te in prealabil pe maini cu un sapun impotriva uscarii pielii si sterge-le cu un prosop fara asperitati. Da-le cu ulei si maseaza-le pana cand acesta va fi integral absorbit de piele. Apoi maseaza-ti cuticulele si articulatiile. Termina tratamentul imbracandu-ti mainile intr-o pereche de manusi de ingrijire sau gomaj, cumparata de la raioanele de produse cosmetice. Caldura constanta degajata de piele si pastrata de manusi va face ca uleiul sa fie absorbit in intregime de piele si vei avea surpriza de a te trezi cu mainile foarte fine. Dimineata, completeaza acest program de ingrijire aplicand o crema de maini hidratanta.


- incearca pe cat posibil sa nu intri in contact cu detergenti sau substante chimice;

-

- 1-2 zile pe saptamana renunta la oja preferata, pentru ca si unghiile au nevoie de o pauza;

- o data sau de doua ori pe saptamana inmoaie unghiile intr-un recipient in care ati turnat ulei de ricin. Este cunoscut faptul ca uleiul de ricin intareste unghia si o protejeaza de radicalii liberi!

- taie unghiile la cateva saptamani, pentru ca ele au nevoie sa se regenereze;

- nu exagera cu pilitul unghiilor, decat atunci cand este nevoie;

- inainte de a aplica un lac de unghii colorat, aplica un base coat imbogatit cu vitamine
si minerale. Astfel, substantele continute in oja nu vor putea patrunde in unghie, iar ea va fi protejata!

Pentru Sarbatorile de Iarna, alegeti oja in nuante stralucitoare.

Va recomand lacurile in nuante de mov, rosu si visiniu. De asemena, chiar eu va pot oferi la dispozitie culori pasionale pentru Craciun: rosu seducator, roz sexy si auriu sclipitor!

Voi alegeti cum va fi manichiura voastra de sarbatori - pasionala, sexy sau seducatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu