Salut! Sunt Andre din Brasov, am 21 ani si lucrez in domeniul unghiutelor de aproximativ 1 an si jumatate . Aici puteti viziona diverse modele pentru inspiratie, articole interesante cu/despre unghii, tutoriale facute de mine pentru cele ce nu cunosc aceasta tehnica si multe altele. Pentru cele interesate aplic unghii tehnice, tips sau constructie cu gel cu materiale de calitate la domiciliul meu. Puteti vedea poze pentru a va convinge, la sectiunea "Produsele mele".

Va astept cu prietenie pe id-ul de mess: unghii_andre sau pentru mai multe informatii la 0751 336 487.

Pupici :)

vineri, 20 noiembrie 2009

Protejarea degetelor de la maini si picioare

Protejarea degetelor de la maini si picioare


1. Un strat proaspat de lac pe unghii o data la doua zile in ceea ce priveste manichiura si odata pe saptamana in ceea ce priveste pedichiura si vei avea niste maini cu un look de invidiat.

2. Daca se intampla ca oja sa sara, cea mai buna prietena a ta in acel moment va fi o pila – si cu cat mai fina va fi pila, cu atat mai buna va fi . Pileste deci usor zona respectiva si apoi aplica pe portiunea ce a sarit oja din culoarea existenta. Odata uscata, aplica un strat de lac pe intreaga unghie.

3. Nu pili unghiile dupa dus cand sunt moi.

4. Pileste-le doar intr-un sens.

5. Pentru pedichiura, foloseste un cleste special conceput pentru taierea unghiilor de la picioare. Marginea dreapta este indicata pentru unghiile de la picioare deoarece nu permite curbarea, ceea ce impiedica cresterea dureroasa a acestora in carne.

6. Din moment ce vata medicinala poate lasa in urma scame, ia in considerare tampoanele sau benzile speciale. Pentru indepartarea ojei ce pateaza, apasa banda inmuiata in acetona cateva secunde pana ce oja se inmoaie putin si apoi sterge. Nu te zgarci la cantitatea de dizolvant. Cu cat pui mai mult cu atat iti va fi mai usor sa indepartezi oja.

7. Protejeaza-ti manichiura folosind manusi de cauciuc.

8. Esti una dintre acele femei care isi manaca unghiile? Fa-ti manichiura saptamanal timp de 12 saptamani. Daca reusesti sa faci acest lucru toata perioada de timp indicata, nu iti vei mai roade unghiile. Vor avea un gust scarbos si te vei gandi de doua ori inainte de a le roade, deoarece te vei gandi si la suma pe care ai investit-o la coafor. Vei putea avea rezultate chiar din a treia saptamana, insa trebuie sa perseverezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu